Zeist

Bel ons en we helpen u meteen.

Valleilaan Uitvaartzorg in Zeist biedt persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging om waardig en respectvol afscheid te nemen van een overleden dierbare. Met meer dan 25 jaar ervaring adviseren ze bij het maken van keuzes en informeren ze over kosten en verzekeringen. Het uitvaartcentrum in Leusden beschikt over een aula en rouwkamer, waar de plechtigheid en condoleance kunnen plaatsvinden. Families kunnen ervoor kiezen om het lichaam van de overledene in de rouwkamer op te baren, waar ze zich kunnen terugtrekken met vrienden en familie.

Valleilaan Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten door heel Nederland, zowel begrafenissen als crematies in Zeist. De optie om het afscheid op een andere locatie te organiseren wordt ook aangeboden, waarbij het uitvaartcentrum in Leusden als uitvalsbasis kan dienen. Het belangrijkste is dat de gekozen locatie de juiste sfeer bevat en comfortabel aanvoelt voor de nabestaanden.

De toegewijde uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg staan klaar om families te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Ze begrijpen dat het nemen van beslissingen tijdens het rouwproces zwaar kan zijn en zijn er om te helpen en te adviseren. Voor vragen en meer informatie over een uitvaart kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Valleilaan Uitvaartzorg.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Valleilaan Uitvaartzorg Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.