Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Achterveld

Uitvaart Achterveld organiseren met Valleilaan Uitvaartzorg 

Uitvaart AchterveldUw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart in Achterveld te regelen wanneer een dierbare van u net is overleden. Er komt veel op u af in een moeilijke en emotionele periode. De uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg staan voor u klaar en nemen uw zorgen uit handen. Onze medewerkers hebben aandacht voor uw wensen en zorgen ervoor dat uw een waardig en respectvol afscheid kunt organiseren. 

Valleilaan Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Leusden en de omgeving hieromheen. Wij zijn in bezit van ons eigen uitvaartcentrum in Leusden. Hierin bevindt zich een aula en een rouwkamer. In de aula heeft u de mogelijkheid om een condoleance en uitvaartdienst te organiseren. De rouwkamer is geschikt om uw dierbare op te laten baren. Natuurlijk kunt u uw dierbare hier bezoeken en daarnaast is deze ruimte bedoelt om uw even terug te trekken. 

Bijzondere omgeving 

Bij het organiseren van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Graag spreken we onze mogelijkheden rustig met u door. Het belangrijkste voor ons is dat de uitvaart voldoet aan uw wensen en dat het een persoonlijk afscheid is. Heeft u ander wensen? Dan kijken wij graag met u meer om te zien wat er mogelijk is. Bij Valleilaan Uitvaartzorg kunt u ook kiezen voor een stille crematie in Achterveld. Dit betekent dat u zelf een externe locatie kiest waar u het afscheid wilt organiseren. Uiteraard kunt u ook een begrafenis in Achterveld laten verzorgen.

Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het kiezen van een geschikte uitvaart locatie. De bijzondere omgeving van Leusden is hier zeer geschikt voor. Ook kunnen onze medewerkers u informeren en adviseren over de kosten en verzekeringen. Na de uitvaart in Achterveld staan wij ook voor klaar met onze nazorg. Wilt u hier mee over weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.