Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Soesterberg

Uitvaart Soesterberg, Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaart SoesterbergEr is niets erger dan het overlijden van een naaste dierbare. Het zal een enorm gemis worden in uw leven zonder hem of haar. Daarom is het erg belangrijk om een mooi en waardig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. Een afscheid die het leven van uw dierbare reflecteert, en een mooi eindstuk is in een hoofdstuk van uw leven. Valleilaan Uitvaartzorg helpt u enorm graag verder met het verzorgen van het afscheid voor uw overleden dierbare. Wij zijn een ervaren uitvaartonderneming die met een hecht team te werk gaat. Iedereen in ons team vervult zijn of haar rol zo optimaal mogelijk. Dit zorgt ervoor dat wij dag en nacht klaar kunnen staan voor onze klanten. Is uw dierbare recentelijk overleden en wilt u de uitvaart laten verzorgen in Soesterberg of omgeving? Meldt het overlijden door zo spoedig mogelijk contact op te nemen via ons telefoonnummer 033 4944 844.

Laat een prachtige uitvaart in Soesterberg verzorgen door het team van Valleilaan Uitvaartzorg

Wij vinden het erg belangrijk dat er een afscheid wordt verzorgd zoals de overleden dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Daarom luisteren wij zeer aandachtig naar alle wensen die u heeft voor de uitvaart. Met onze expertise en ervaring in onze werkomgeving bieden wij u veel mogelijkheden aan voor bij de uitvaart. Daarnaast zullen wij ook altijd voor u klaar staan. U zult namelijk een tijdrovende en hectische periode doorgaan met het overlijden van uw naaste. Wij gaan alles voor u regelen omtrent de uitvaart, zodat u de ruimte heeft om te rouwen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders zullen u begeleiden tijdens de moeilijke periode. U kunt altijd onze website raadplegen om meer te weten over de mogelijkheden bij een uitvaart. Zo kunt u zelf een gedeelte van de crematie of begrafenis verzorgen, als u dit wenst. Wij helpen u waar het nodig is.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.