Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Hoevelaken

Uitvaart Hoevelaken verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaart HoevelakenZoekt u naar een uitvaartondernemer die een uitvaart kan verzorgen in de omgeving van Hoevelaken? Dan helpen wij van Valleilaan Uitvaartzorg u enorm graag verder met het verzorgen van een prachtige uitvaart. Want wij geloven erin dat ieder mens een waardig afscheid verdient. Wanneer u een uitvaart laat verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg, zult u door het hele proces van de uitvaart heen gesteund worden door ons team. Wij zijn namelijk een hecht team, waar ieder zijn eigen rol heeft en die optimaal uitvoert om altijd voor u klaar te staan. Wij hebben onze eigen uitvaartleiders, verzorgers, gastdames, verzorgingsteam, chauffeurs en nog meer. Wilt u meer weten over ons, lees dan eens hier verder. Bij Valleilaan Uitvaartzorg is het een prioriteit om de uitvaart te verzorgen zoals de overleden dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Bekijkt u ook eens onze website voor meer over een uitvaart in Hoevelaken.

Laat een prachtige uitvaart in Hoevelaken verzorgen door de ervaren uitvaartleiders van Valleilaan Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander hoe zwaar het is wanneer een dierbare van u heen is gegaan. Daarom staan wij u bij tijdens deze zware en emotionele periode. Wij gaan zowel de uitvaart als alle randzaken van het overlijden voor u regelen. Denkt u hierbij aan de aangifte bij de verzekeringen en de gemeente. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken, en heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen. Samen met u en uw nabestaanden gaan we al uw wensen bespreken en ervoor zorgen dat het een onvergetelijke uitvaart wordt. Een uitvaart waar iedereen later met een fijn en warm gevoel aan terug kan denken.

Wij verzorgen graag de begrafenis of crematie. Op onze website vindt u meer over de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart. Zo kunt u bij ons zelf de uitvaart locatie bepalen. Ook kunt u hier een wensen lijst invullen, als u ons uw wensen wilt laten weten. Voor contact kunt u altijd onze Facebook, e-mail en telefoon nummer raadplegen.

.