Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Barneveld

Uitvaart Barneveld verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaart BarneveldIeder persoon is uniek, en verdient een waardig afscheid van zijn of haar leven. Een waardig en gepaste uitvaart is bovendien erg belangrijk voor de nabestaanden. Het is een afsluiting van een belangrijk hoofdstuk in het leven van de nabestaanden. Dit hoort natuurlijk een mooi en waardig eind te hebben. Daarom laat u een uitvaart in Barneveld verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg.

Valleilaan Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartondernemer waar een breed en hecht team als prioriteit heeft om zowel emotioneel als organisatorisch betrokken te zijn bij de nabestaanden, in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare. Ons team doet dag en nacht haar uiterste best om u bij te staan tijdens deze emotionele periode. Wij geven u de tijd en de rust om te rouwen met uw dierbaren. U wordt namelijk volledig door ons ontzorgd, en wij gaan alles voor u regelen als u dit wilt.

Een prachtige afscheid voor uw dierbare

Wij gaan met u en de nabestaanden een uitgebreid gesprek aan. Hierin worden alle wensen voor de uitvaart besproken. Wij geven u ook vele mogelijkheden en opties voor de uitvaart die beschikbaar zijn in de omgeving van Barneveld. Soms vergeet men namelijk dat er meer mogelijk is bij een uitvaart dan u denkt. U heeft uiteraard de keuze tussen een begrafenis en een crematie in Barneveld. Deze twee opties verschillen veel in de kosten. Daarvoor kunt u deze pagina raadplegen.

Verder kunt u bij de uitvaart in Barneveld ook de decoratie zelf kiezen, net als het rouwvervoer, de rouwkist, de uitvaart locatie en nog veel meer. Wij helpen u met het kiezen van al deze onderdelen. Uiteraard is het mogelijk dat u wenst om meer de tijd te krijgen met het kiezen tussen de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om zelf een onderdeel te verzorgen, als u dit wilt. Wij helpen u waar het nodig is. Voor vragen over de uitvaart in Barneveld kunt u altijd onze contact en Facebook pagina raadplegen.