Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Cremeren Soesterberg

Cremeren Soesterberg laten verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Cremeren Soesterberg Een waardig afscheid nemen van uw overleden dierbare is erg belangrijk. Daarbij zijn er veel keuzes die er gemaakt moeten worden. Dit kan erg moeilijk zijn in een tijd waarin u het moeilijk heeft. Daarom helpt Valleilaan Uitvaartzorg u enorm graag verder in deze emotionele periode voor de nabestaanden van uw dierbare. Valleilaan Uitvaartzorg is al jaren lang een actieve uitvaartonderneming in onze omgeving. Wij zijn een hecht team die u bij staat tijdens deze zware tijd. Ieder persoon in ons team vervult zijn of haar rol optimaal om voor u klaar te kunnen staan. Wij zijn altijd bereikbaar en luisteren graag naar uw wensen en zorgen voor een afscheid om niet te vergeten. Wilt u meer weten over een uitvaart en het laten cremeren in de omgeving van Soesterberg, lees dan verder.

Laat het cremeren en de uitvaart in Soesterberg volledig regelen door Valleilaan Uitvaartzorg

Wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen, gaan wij daarnaast ook alle zorgen uit uw handen nemen. Alles omtrent het overlijden van uw dierbare zullen wij ook gaan regelen. Dan heeft u de ruimte en de tijd om samen met uw nabije omgeving te rouwen. Wij raden u ook sterk aan om uw persoonlijke wensen voor de uitvaart met uw nabije omgeving te bespreken. Zo ontstaat er rust in een periode wanneer u het nodig heeft. Wij gaan dan samen met u in een uitvoerig gesprek. Hierin bespreken wij al uw wensen. Wij gaan daarbij kijken naar de mogelijkheden en de opties die er zijn voor de uitvaart van uw dierbare. Wij vinden het het mooist wanneer het afscheid zo persoonlijk mogelijk is. De uitvaart reflecteert immers het leven van uw dierbare. Wij gaan samen met u kijken wat er mogelijk is. Raadpleegt u deze pagina voor meer informatie hierover.

Voor vragen en contact kunt u op onze contact– of Facebook pagina kijken.

 

.