Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis regelen Woudenberg

Begrafenis regelen Woudenberg door Valleilaan Uitvaartzorg

Begrafenis regelen Woudenberg Het is een erg zware periode wanneer uw dierbare recentelijk is overleden. Heeft u het overlijden nog niet gemeld bij een uitvaartzorg, bel ons dan zo spoedig mogelijk. Dit kunt ten alle tijden doen op het nummer 033 4944 844. Ons verzorgingsteam staat namelijk 24/7 klaar om bij u langs te komen en het overlijden van uw dierbare officieel te melden. Daarbij zal ons team dan ook de verzorging van het lichaam van uw dierbare doen. Als u wilt, kunt u hier zelf ook bij helpen. Wij assisteren en adviseren u waar het nodig is. Valleilaan Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming die met een hecht team te werk gaat. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zult u ook een uitvaartleider toegewezen krijgen. Hij of zij is dan uw vaste contactpersoon. Wilt u meer weten over het laten regelen van een begrafenis in Woudenberg, lees dan verder.

Laat een prachtige begrafenis verzorgen in Woudenberg en de gehele uitvaart regelen door de uitvaartleiders van Valleilaan Uitvaartzorg

Ons team staat dag en nacht voor u klaar en steunt u tijdens deze zware en emotionele periode. Wij gaan samen met u alle wensen voor de uitvaart bespreken, en kijken in hoeverre alles mogelijk is. Dit doen wij uiteraard binnen uw eigen budget. Het is de prioriteit van Valleilaan Uitvaartzorg om een begrafenis te verzorgen zoals iedereen het voor ogen had. Een goed afscheid helpt met het rouwproces, en is een mooie moment om op terug te kijken. Er zijn veel mogelijkheden bij het laten verzorgen van een begrafenis. Dit kan bijvoorbeeld op veel verschillende locaties. Ook andere zaken zoals het rouwvervoer en de decoraties kunt u zelf uitkiezen, of zelf verzorgen als u dit wilt.  Meer hierover vindt u op deze pagina.

Heeft u vragen over het laten verzorgen van een uitvaart door Valleilaan Uitvaartzorg, dan horen wij die graag. Contacteer ons via de contact pagina of via onze Facebook pagina.

 

.