Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Zeist

Crematie Zeist verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Crematie Zeist Is uw dierbare recentelijk overleden, en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer in de omgeving van Zeist? Wij van Valleilaan Uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een afscheid voor uw dierbare. Onze uitvaartleiders zijn zeer ervaren en weten veel van de mogelijkheden die er zijn onze werkregio. Daarbij zullen wij u ook altijd bijstaan tijdens de periode van het overlijden van uw dierbare. Wij weten immers als geen ander hoe hectisch en emotioneel de periode is van het overlijden van uw geliefde. Onze uitvaartleiders en de rest van ons hechte team staan dag en nacht klaar om u verder te helpen met uw wensen en vragen voor de uitvaart. Heeft u het overlijden van uw dierbare nog niet gemeld? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via de contact pagina. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van een crematie in Zeist.

Laat de crematie van uw dierbare in Zeist verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Alles omtrent de uitvaart van uw dierbare zal in overleg worden gedaan met de nabestaanden. Wij hanteren een transparante werkwijze, en laten dus altijd weten wat wij doen. Vanaf het eerste contactmoment krijgt u een vaste uitvaartleider aangewezen. Met hem of haar gaat u in een uitgebreid gesprek om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Wij zullen u veel mogelijkheden voorleggen waaruit u kunt kiezen voor de uitvaart. Er is immers enorm veel mogelijk bij het afscheid van uw dierbare. U kunt het zo persoonlijk maken als u maar wilt. Denkt u hierbij aan de decoratie of het rouwvervoer. Wilt u een gedeelte van de uitvaart zelf verzorgen, dan kan dit ook. Wij helpen u hierbij wanneer het nodig is. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, raadpleeg dan onze website of onze Facebook pagina.

.